Богодухівська міська рада

Харківська область

Володимир Бєлий провів виїзний прийом громадян

Дата: 24.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 310

Фото без описуСьогодні Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ проведено особистий (виїзний) прийом громадян у Сазоно-Баланівському старостинському окрузі.

До очільника громади звернулися мешканці округу з приводу ремонту дороги по  вул. Центральній (с. Сазоно-Баланівка) та під’їзної дороги до сіл Ріпки та Вертіївка. Володимир Миколайович доручив старості Руслану ГЕРАСИМЕНКУ підготувати необхідний пакет документів з цих питань.

Ще однією проблемою, яка турбувала заявників, є доступ сільського населення до медичного обслуговування. Зокрема, організації виїзду мобільної бригади для проведення вакцинації місцевого населення та прийому фахівцями обласних  медичних закладів у відповідності до підписаних з міською радою угод.

Жителям багатоквартирних будинків селища Горького  надано роз’яснення з приводу можливості створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для подальшого вирішення ними питань ремонту житла.

Під час прийому заявникам надані роз’яснення, а посадовим особам - відповідні доручення щодо вивчення ситуацій та сприяння їх вирішенню.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь