Богодухівська міська рада

Харківська область

Розпочато громадські обговорення Стратегії розвитку Богодухівської громади

Дата: 21.01.2022 16:59
Кількість переглядів: 382

Фото без описуДля нашої громади, як і для більшості українських громад, досвід стратегічного планування абсолютно новий. Наразі у нас створена робоча група з підготовки Стратегії розвитку на період до 2027 року. Одним із етапів формування Стратегії є проведення зустрічей з населенням для виявлення нагальних проблем та обговорення шляхів їх вирішення.  Саме такі громадські обговорення сьогодні пройшли у с. Сінне та смт Гути.

Експерт з децентралізації Віктор НЕСТЕРЕНКО та спеціаліст відділу проєктно-інвестиційної діяльності Ірина КОЧУРА поспілкувалися з жителями цих населених пунктів, вислухали їх точку зору щодо можливих шляхів розвитку громади. На думку учасників обговорення, найактуальнішими напрямками, які потребують першочергової уваги, є аграрний сектор, підтримка підприємництва, розвиток мережі соціальних, культурних та спортивних закладів. Цікаву ідею запропонували мешканці Сінного, які вбачають перспективи у розвитку зеленого туризму.   

Обговорення Стратегії розвитку пройдуть по усім старостинським округам. Оскільки даний документ формується виключно із потреб мешканців громади,  дуже важлива активна позиція кожного з нас. Тільки так ми зможемо закласти фундамент позитивних змін для громади.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.