Богодухівська міська рада

Харківська область

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 195

Фото без описуВ історії кожного народу є дати, що визначають долю нації на майбутнє. Саме такою подією стало ухвалення 22 січня 1919 року Акту Злуки Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки – документу, в якому було закладене підґрунтя для відродження незалежної демократичної України.

Нині, як ніколи, ми розуміємо важливість і цінність національної єдності та гідності. Як у ті непрості часи, так і тепер український народ знову відстоює ідею соборності та цілісності власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики. На Сході України територіальну цілісність, свободу і незалежність держави відстоюють українські воїни, патріоти, нерідко – ціною власного життя. Серед цих героїв чимало наших земляків. Дякуємо їм за цей подвиг!

Впевнені, що не зважаючи на всі труднощі, які випали на долю нашої країни, лише в єдності наших спільних дій та соборності душ  вдасться досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної, істинно незалежної європейської держави, якою пишатимуться нащадки.

Щиро зичимо всім нам на цьому шляху здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів, нових здобутків виключно у мирній праці, оптимiстичного погляду у майбутнє і непереможної віри у краще прийдешнє нашої рідної Богодухівщини та України!

Слава Україні!

                                                                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.