Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 20.01.2022 18:31
Кількість переглядів: 193

Фото без описуНа порядок денний винесено 32 питання. Найбільш обговорюваними з них стали ті, які стосувалися роботи комунальних підприємств, затвердження їх фінансових планів на 2022 рік та доцільності підвищення тарифів на послуги, які вони надають.

Міський голова Володимир БЄЛИЙ звернув увагу членів виконкому на той факт, що у роботі комунальних підприємств є позитивна динаміка, визначальну роль у цьому відіграла підтримка депутатів, які своїми рішеннями із бюджету виділили чимало коштів на придбання сучасної комунальної техніки. «Ми вже зараз, особливо в зимовий період, відчуваємо плюси таких капіталовкладень. Разом з тим, ми усвідомлюємо, що у нас ще багато проблем у комунальній галузі, які потребують нашого реагування. Після закінчення зимово-опалювального сезону підведемо підсумки та будемо працювати над виправленням помилок»,- зауважив Володимир Миколайович. Стосовно підвищень тарифів міський голова наголосив: «Перш ніж говорити про підвищення, кожне комунальне підприємство повинно, в першу чергу, працювати над покращенням якості послуг, щоб люди бачили, за що вони платять. Необхідно збільшувати кількість своїх клієнтів і за рахунок абонплати робити бюджет підприємств збалансованим! Звісно, підвищення цін на енергоносії, які складають переважну частину вартості тарифу, змушує нас іти на підвищення деяких тарифів, але міська рада всіляко стримуватиме цей процес, сприяючи переходу наших підприємств на альтернативні джерела енергії». Члени виконкому підтримали пропозицію Володимира Миколайовича, не підвищувати тариф на водопостачання для населення та зробити його єдиним на території усієї громади.

На засіданні розглянуті всі питання порядку денного. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь