Богодухівська міська рада

Харківська область

Вдалий початок нового року для наших спортсменів

Дата: 18.01.2022 11:40
Кількість переглядів: 164

Дмитро АРТЮХ,  вихованець Богодухівської ДЮСШ (тернер Валентин КАЛЕБЕРДА), який зараз навчається при Харківському республіканському ліцеї-інтернаті спортивного профілю, став чемпіоном Харківської області з боксу серед молоді 2004-2005 р.р.н. Бажаємо Дмитру успіхів у боротьбі за чемпіонство України. 


Порадували своїми досягненнями і наші юні легкоатлети (тренер Вячеслав ЛУБКОВ), які 15 січня гідно представили Богодухівську громаду на Командному чемпіонаті Харківської області з легкої атлетики. У віковій групі (2005-2006 р. н.) у стрибках у висоту КОХАН Володимир з результатом (160 см) посів ІІ місце. 
У віковій групі (2007-2009 р.н.) весь п’єдестал пошани став богодухівським. І місце виборов ЛЮБОТА Андрій (165 см), другим став СОЛОВЕЙ Сергій (140 см), а бронзова нагорода дісталась СУСЛО Валентину (140 см).  Пишаємося хлопцями.
Від підростаючого покоління не відстають і наші досвідчені спортсмени. Минулими вихідними футбольна команда ветеранів 35+ взяла участь у турнірі «Кубок виклику», який проходив у м. Харків. Наші земляки провели три напружені матчі, один зіграли в нічию, а у двох поступилися з мінімальним розривом. Не зважаючи на поразку, наші ветерани вкотре продемонстрували свій професіоналізм та нестримну жагу до перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь