Богодухівська міська рада

Харківська область

Старт зимового Чемпіонату Богодухівської громади з міні-футболу видався по-справжньому зимовим!

Дата: 17.01.2022 10:40
Кількість переглядів: 244

Фото без описуПопри погодні перешкоди та екстремальний стан покриття на майданчику було гаряче від футбольних пристрастей!  Помітно, що після тривалої паузи  гравці і вболівальники засумували за змаганнями, тому цієї неділі проявили максимум емоцій та запалу. 
Першими вступили у боротьбу наймолодші учасники змагань – вихованці Богодухівської ДЮСШ (тренер Андрій ЛУЦЕНКО), які впевнено перемогли команду «МК М’ясний-1» з рахунком 7:0. Естафету перейняли команди «Шелестово» (Коломацька громада) та «Old Friends» (Богодухів), матч закінчився на користь гостей (11:1). У зустрічі  команд «Лозова» (Богодухівська громада) – МК М’ясний 2 (Богодухів) беззаперечним лідером стала команда МК М’ясний 2, яка засвідчила свою перевагу двозначною кількістю забитих м’ячів (0:20). Бойовою нічиєю закінчився матч між командами «Шарівка» та «Промінь 2012» (3:3).  А футболісти «Агротеху» здобули впевнену перемогу над командою «Юнайтед» із Крисино (7:1). 
Приємно, що організатори змагань подбали про вболівальників та спортсменів, які мали змогу підігрітися запашною кавою та поласувати смачною випічкою. З нетерпінням чекаємо на другий тур, який  відбудеться наступної неділі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.