Богодухівська міська рада

Харківська область

Старт зимового Чемпіонату Богодухівської громади з міні-футболу видався по-справжньому зимовим!

Дата: 17.01.2022 10:40
Кількість переглядів: 234

Фото без описуПопри погодні перешкоди та екстремальний стан покриття на майданчику було гаряче від футбольних пристрастей!  Помітно, що після тривалої паузи  гравці і вболівальники засумували за змаганнями, тому цієї неділі проявили максимум емоцій та запалу. 
Першими вступили у боротьбу наймолодші учасники змагань – вихованці Богодухівської ДЮСШ (тренер Андрій ЛУЦЕНКО), які впевнено перемогли команду «МК М’ясний-1» з рахунком 7:0. Естафету перейняли команди «Шелестово» (Коломацька громада) та «Old Friends» (Богодухів), матч закінчився на користь гостей (11:1). У зустрічі  команд «Лозова» (Богодухівська громада) – МК М’ясний 2 (Богодухів) беззаперечним лідером стала команда МК М’ясний 2, яка засвідчила свою перевагу двозначною кількістю забитих м’ячів (0:20). Бойовою нічиєю закінчився матч між командами «Шарівка» та «Промінь 2012» (3:3).  А футболісти «Агротеху» здобули впевнену перемогу над командою «Юнайтед» із Крисино (7:1). 
Приємно, що організатори змагань подбали про вболівальників та спортсменів, які мали змогу підігрітися запашною кавою та поласувати смачною випічкою. З нетерпінням чекаємо на другий тур, який  відбудеться наступної неділі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.