Богодухівська міська рада

Харківська область

Співпраця з Харківським обласним центром зайнятості - важливий аспект розвитку громади

Дата: 14.01.2022 17:21
Кількість переглядів: 261

Фото без описуДо Богодухівської міської територіальної громади з робочим візитом завітав директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир МІНЕНКО. Володимир Леонідович зустрівся з Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ. Обговоривши перспективи та напрямки майбутньої співпраці,  сторони  підписали Угоду про спільну діяльність.

На урочистому заході були присутні старости і діловоди громади, які нещодавно пройшли курс підвищення кваліфікації за напрямом: «Староста у громаді: статус, повноваження, можливості», а сьогодні отримали від Володимира Леонідовича відповідні Посвідчення.  Старости і діловоди під час своїх виступів дякували міському голові та директору Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Надії ЛЕЩЕНКО за надану можливість пройти навчання та отримати новий досвід.

Володимир Миколайович, процитувавши народну мудрість: «Вік живи - вік учись», наголосив, що Богодухівська міська рада готова систематично організовувати навчання для працівників різних галузей, адже розвиток громади неможливий без постійного вдосконалення та розвитку тих, хто безпосередньо бере у ньому участь. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.