Богодухівська міська рада

Харківська область

Хто відповідає за обслуговування доріг?

Дата: 14.01.2022 16:12
Кількість переглядів: 491

Фото без описуПерші зимові дні нового року подарували складні погодні умови і зумовили нарікання щодо стану доріг. Жителі громади скаржилися на ожеледицю, на те, що дороги вчасно не посипаються і працівники КП«Богодухівжитло» не виконують своєї роботи. Насправді, не всі дороги, які пролягають через місто та села і сполучають населені пункти, знаходяться на балансі міської ради. І тому проводити роботи на них комунальники просто не мають права, це розцінюється як нецільове використання бюджетних коштів.

На сьогодні в нашій громаді є три організації, які відповідають за стан доріг.

Філія «Пісочинське ДЕП» дільниця №2, керівник Євгеній Михасюк, обслуговує автомобільну дорогу Р-46 Харків-Охтирка, яка проходить через м.Богодухів по вул. Харківська, вул. Пушкінська, вул. Леонова, пл. Незалежності, вул. Шевченка.

Філія «Богодухівський райавтодор» ДП «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», керівник Анатолій Кишиченко. Обслуговуює дороги:

  • автомобільна дорога С210435 Під’їзд до села Павлівка проходить по вул. Індустріальна, вул. Комарова та вул. Залізнична в  м. Богодухів.
  • автомобільна дорога С210406 Під’їзд до села Лозова проходить по вул. Дерегуса в м. Богодухів.
  • автомобільна дорога О-210410 Богодухів – Сінне – Братениця  проходить по вул. Центральна в м. Богодухів, вул. Москаленки в с. Москаленки та через центр села Сінне.
  • автомобільна дорога О-210411 Богодухів – Павлівка – Гути  проходить по вул. Шевченка та вул. Залізнична в м. Богодухів та через с. Павлівка та с. Кручик.
  • автомобільна дорога О-210412 Богодухів – Валки – Нова Водолага  проходить по вул. Оверченка та вул. Поповича в м. Богодухів та через с. Олександрівка.
  • автомобільна дорога О-210410 Богодухів – Сінне (горою)  проходить по вул. Космічна в м. Богодухів.
  • всі автомобільні дороги з твердим покриттям, які є під’їзними дорогами до населених пунктів, або проходять через них та є автомобільними дорогами загального користування.

КП «Богодухівжитло», керівник Ігор Коваленко. Обслуговують всі інші дороги громади, в тому числі і з грунтовим покриттям.

Попереду ще майже два місяці зими. Не виключено, ще будуть і снігопади, і ожеледь. Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся до відповідних служб:

Філія «Пісочинське ДЕП» дільниця № 2 – 3-39-52.

Філія «Богодухівський райавтодор» - 3-21-96, 3-32-78, 3-33-78.

КП «Богодухівжитло» -  3-23-32, 3-20-38.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.