Богодухівська міська рада

Харківська область

Хто відповідає за обслуговування доріг?

Дата: 14.01.2022 16:12
Кількість переглядів: 418

Фото без описуПерші зимові дні нового року подарували складні погодні умови і зумовили нарікання щодо стану доріг. Жителі громади скаржилися на ожеледицю, на те, що дороги вчасно не посипаються і працівники КП«Богодухівжитло» не виконують своєї роботи. Насправді, не всі дороги, які пролягають через місто та села і сполучають населені пункти, знаходяться на балансі міської ради. І тому проводити роботи на них комунальники просто не мають права, це розцінюється як нецільове використання бюджетних коштів.

На сьогодні в нашій громаді є три організації, які відповідають за стан доріг.

Філія «Пісочинське ДЕП» дільниця №2, керівник Євгеній Михасюк, обслуговує автомобільну дорогу Р-46 Харків-Охтирка, яка проходить через м.Богодухів по вул. Харківська, вул. Пушкінська, вул. Леонова, пл. Незалежності, вул. Шевченка.

Філія «Богодухівський райавтодор» ДП «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», керівник Анатолій Кишиченко. Обслуговуює дороги:

  • автомобільна дорога С210435 Під’їзд до села Павлівка проходить по вул. Індустріальна, вул. Комарова та вул. Залізнична в  м. Богодухів.
  • автомобільна дорога С210406 Під’їзд до села Лозова проходить по вул. Дерегуса в м. Богодухів.
  • автомобільна дорога О-210410 Богодухів – Сінне – Братениця  проходить по вул. Центральна в м. Богодухів, вул. Москаленки в с. Москаленки та через центр села Сінне.
  • автомобільна дорога О-210411 Богодухів – Павлівка – Гути  проходить по вул. Шевченка та вул. Залізнична в м. Богодухів та через с. Павлівка та с. Кручик.
  • автомобільна дорога О-210412 Богодухів – Валки – Нова Водолага  проходить по вул. Оверченка та вул. Поповича в м. Богодухів та через с. Олександрівка.
  • автомобільна дорога О-210410 Богодухів – Сінне (горою)  проходить по вул. Космічна в м. Богодухів.
  • всі автомобільні дороги з твердим покриттям, які є під’їзними дорогами до населених пунктів, або проходять через них та є автомобільними дорогами загального користування.

КП «Богодухівжитло», керівник Ігор Коваленко. Обслуговують всі інші дороги громади, в тому числі і з грунтовим покриттям.

Попереду ще майже два місяці зими. Не виключено, ще будуть і снігопади, і ожеледь. Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся до відповідних служб:

Філія «Пісочинське ДЕП» дільниця № 2 – 3-39-52.

Філія «Богодухівський райавтодор» - 3-21-96, 3-32-78, 3-33-78.

КП «Богодухівжитло» -  3-23-32, 3-20-38.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.