Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівська громада першою взяла участь у земельних торгах у формі аукціону на електронному майданчику Smart Tender

Дата: 12.01.2022 12:11
Кількість переглядів: 222

Фото без описуВідповідно до Закону України №1444-IX від 18.05.2021 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони» та Постанови Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 року №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)» земельні торги відтепер проводяться у формі електронного аукціону на платформі Prozorro, до якої наразі підключено більше 40 електронних майданчиків.  

Богодухівська міська рада розпочала роботу у цьому напрямку з листопада 2021 року, а перші земельні торги на електронному майданчику SmartTender проведені в грудні 2021 року.

На сьогодні відбулося 6 земельних торгів, за результатами яких права на оренду земельних ділянок були продані на суму 218860, 00 грн., що перевищило очікувані результати на 110752,58 грн. Кошти від продажу прав оренди щорічно надходитимуть до міського бюджету. Таким чином, наша громада отримала можливість більш ефективно використовувати свої ресурси та наповнювати бюджет.

Проведені торги у повній мірі дають підстави для подовження розміщення земельних ділянок для продажу права оренди. На січень 2022 року вже заплановано проведення 10 земельних торгів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.