Богодухівська міська рада

Харківська область

Головну ялинку громади відкрито!

Дата: 24.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 413

Фото без описуСтарт новорічним святам дали сьогодні секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА. У своїх привітаннях вони бажали присутнім і всім мешканцям громади гарного святкового настрою, здійснення всіх мрій, миру, злагоди і впевненості в майбутньому!

Гостей свята розважали казкові герої та учасники творчих колективів – Зразкового хореографічного колективу «Сюрприз» (кер. Тетяна САБАДАШ), Зразкової театральної студії «Ніка» (кер. Вікторія ЗАХАРЖЕВСЬКА).

Всі присутні своїми теплими побажання і веселими емоціями запалили вогні головної Ялинки Богодухівської громади. А вона в цьому році вдалася на славу – висока, струнка, ошатна і дуже-дуже святкова! І щедра – всі наймолодші учасники святкового дійства отримали святкові подарунки))).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.