Богодухівська міська рада

Харківська область

Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні святкується День енергетика

Дата: 22.12.2021 08:39
Кількість переглядів: 243

Фото без описуСимволічно, що свято збігається з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. І сьогодні ми щиро дякуємо працівникам енергетичної галузі за внесок у розвиток економіки та підтримання повсякденного життя.
Від організованої, чіткої роботи, професійності та вимогливості  кожного працівника, залежить надійне забезпечення електроенергією всіх споживачів, а відтак, повноцінне життя кожної людини, розвиток економіки та майбутнє нашої держави.
Шановні працівники і ветерани енергетичної галузі! У день вашого професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, успіхів та терпіння у нелегкій праці. Ваш високий професіоналізм, щоденна самовіддана праця, багаторічний досвід та особиста відповідальність завжди будуть надійним підгрунтям для розвитку  громади. 
Нехай вас завжди зустрічає родинний вогник – вічне джерело наснаги і любові, хай мир і злагода панують у ваших домівках, а результати вашої роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків впродовж наступних років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь