Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання оновленого складу виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 16.12.2021 18:11
Кількість переглядів: 344

 Приймати участь у вирішенні нагальних проблем громади тепер будуть і старости, які стали його членами.  

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, міський голова Володимир БЄЛИЙ проінформував присутніх про реалізацію у громаді проекту «Безпечне місто». Володимир Миколайович зазначив, що 70 камер, які встановлені поки що лише тільки у Богодухові, забезпечують якісне відео спостереження із розпізнаванням облич та номерних знаків автомобілів. «Відтепер, у разі скоєння правопорушень, нікому не вдасться уникнути відповідальності. На цьому ми не зупинимося і будемо розвивати цей напрямок і надалі. Безпечним повинно бути не тільки місто, а й уся громада», - наголосив міський голова.

Більшість питань порядку денного стосувалися  Програм на наступний рік. Під час їх розгляду від старост надходило багато запитань, які стосувалися вирішення проблем сільських населених пунктів. Володимир БЄЛИЙ зауважив, що всі програми, які приймаються, стосуються усієї громади. Старости можуть вносити свої пропозиції, адже саме вони, як представники влади у кожному населеному пункті, найбільше знайомі з їх проблемами.  Разом з тим, старости мають прогнозувати, де на місцях можна знайти додаткові джерела наповнення бюджету для вирішення тих самих проблем.

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь