Богодухівська міська рада

Харківська область

БОГОДУХІВСЬКУ ЛІКАРНЮ ПІДКЛЮЧИЛИ ДО ПОТУЖНОГО ДИЗЕЛЬ ГЕНЕРАТОРА.

Дата: 13.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 350

Фото без описуУ КНП Богодухівська ЦРЛ встановили сучасний потужний дизельний генератор, який здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити лікарню електроенергією. І тепер наш медзаклад не залежить від примх погоди і розкладу енергетиків - в її операційних і палатах завжди буде світло, незважаючи ні на що.Тепер лікарні не страшні перебої з електроенергією Генератор автоматично ввімкнеться у разі аварійного відключення мереж електроенергії.

Для генератора, який важить, до речі 2350 кг, встановили окремий фундамент. Потужність агрегата 172 кВт. Він виготовлений у всепогодному шумозахисному кожусі, що дозволяє його монтаж на вулиці без створення спеціальної системи вентиляції. 

Генератор придбаний і встановлений за кошти субвенції від районної ради міському бюджету на суму 1670,632 тис грн. За результатами торгів переможцем визначено ТОВ ДАРЕКС-ЕНЕРГО з сумою 1298,64 тис грн, тобто економія склала понад 370 тис. грн.

Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.