Богодухівська міська рада

Харківська область

Як зробити багатоповерхівку енергомодернізованою? Інформація для ОСББ

Дата: 10.12.2021 15:26
Кількість переглядів: 350

Фото без описуУ рамках Програми «ЕНЕРГОДІМ» в багатоквартирних будинках ОСББ реалізуються проєкти з модернізації інженерних систем (Пакет А) та комплексної модернізації (Пакет «Б»). Розмір гранту від Фонду на відшкодування витрат на будівельні роботи, обладнання та матеріали за Пакетом «А» складає 40% та 50% за Пакетом «Б». Крім того, відшкодовується до 70% витрат на підготовку та реалізацію проєктів: на проведення попереднього енергоаудиту, розробку проєктної документації та її експертизу(у т. ч. обстеження об’єкту/ будівлі), послуги з технічного та авторського нагляду, сертифікацію енергетичної ефективності після реалізації проєкту, обстеження інженерних систем будівлі, на яких здійснено заходи з енергомодернізації. Отримати більш докладну інформацію про Програму «ЕНЕРГОДІМ» можна на офіційному сайті за посиланням: http://energodim.org/.

За консультативною підтримкою пропонуємо звертатися до регіонального радника Фонду енергоефективності в Харківській області Масленнікова Олега Михайловича (050 300 85 56,  097 288 11 85, olmaslennikov@gmail.com).

Детальне посилання: https://eefund.org.ua/how-to-apply  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.