Богодухівська міська рада

Харківська область

7 грудня в Україні - День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 328

Фото без описуНа засіданні сесії міської ради міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав ветеранів місцевого самоврядування, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників та працівників структурних підрозділів міської ради з професійним святом. Володимир Миколайович висловив вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінне виконання службових обов‘язків, високий професіоналізм, компетентність, активну життєву позицію та відповідальність. Він наголосив, що головним завданням представників міської ради повинно бути об’єднання зусиль заради розвитку Богодухівської громади.

Присутня на засіданні заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ долучилася до вітань і побажала всім міцного здоров’я і плідної співпраці для розбудови і процвітання громади. Тетяна Володимирівна вручила міському голові сертифікат переможця обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку"Разом у майбутнє" (проєкт Виконавчого комітету Богодухівської міської ради "Безпечне місто Богодухів"). Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА привітав присутніх і подякував за плідну співпрацю, увагу і підтримку ініціатив всіх громад району, а також вручив Тетяні БІЛОВОЛ відзнаку Почесного громадянина Богодухівського району

Працівники органів місцевого самоврядування були нагороджені грамотами і подяками обласної та міської рад.

Далі депутати продовжили роботу із розгляду питань порядку денного. Жваву дискусію викликало обговорення земельних питань, тому за пропозицією депутатів питання були зняті з розгляду до наступної сесії.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради у розділі "Офіційні документи" після їх опублікування у встановлений законом строк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь