Богодухівська міська рада

Харківська область

Вітали із Днем збройних сил України!

Дата: 06.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 439

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА та заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ привітали з професійним святом колектив Богодухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

У вітальному слові Володимир Миколайович підкреслив, що сьогоднішнє свято є символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну,  та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО/ООС. З побажаннями здоров’я, щастя та миру міський голова запевнив, що місцева влада і надалі всіляко сприятиме вирішенню проблем військовиків, підтримуватиме і надаватиме посильну допомогу в зміцнення обороноздатності держави!

Начальник Богодухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області Сергій ПАШАЛА подякував гостям за привітання та постійну небайдужість до проблем підрозділу. Вітаючи підлеглих зі святом, Сергій Вікторович зазначив, що він пишається своїм колективом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь