Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради

Дата: 30.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 329

Фото без описуПитання порядку денного стосувалися поточної епідемічної ситуації, виконання заходів з профілактики та боротьби з гострими респіраторними захворюваннями, дотримання вимог законодавства під час експлуатації звалищ твердих побутових  та промислових відходів  на території міської територіальної громади.

Обговорили також стан створення і функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони,  стан утримання фонду захисних споруд цивільного захисту Богодухівської міської територіальної громади. Члени комісії погодили перелік потенційно-небезпечних об’єктів  Богодухівської міської ради на 2022 рік, прийняли рішення щодо забезпечення протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей (зокрема закладів  культури, освіти та охорони здоров’я, спортивних об’єктів) та підготовки до осінньо-зимової експлуатації водних об’єктів на території Богодухівської міської територіальної громади. Детальнішу інформацію про засідання можна отримати на сайті Богодухівської міської ради, ознайомившись з протоколом комісії.

Протокол засідання

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь