Богодухівська міська рада

Харківська область

Підписані угоди з медичними закладами області

Дата: 24.11.2021 15:57
Кількість переглядів: 258

Фото без описуСьогодні відбулася знакова подія для громади – підписання договорів про співробітництво між Богодухівською міською радою та медичними закладами обласної ради про спільну взаємодію та взаємне співробітництво з метою наближення безпосередньо до мешканців територіальної громади міста Богодухів консультативної, телемедичної, організаційно-медичної допомоги, підвищення доступності вторинної і третинної висококваліфікованої і спеціалізованої медичної допомоги та медичних послуг населенню, зокрема, дітям громади.

Приклад такої співпраці, започаткований тодішнім депутатом Верховної ради України Олександром Біловолом, донедавна успішно діяв у місті. Чимало громадян скористалися можливістю отримати кваліфіковану допомогу у медичних закладах Харкова: терапевтичну, гінекологічну, кардіологічну тощо.

Нещодавно, під час відкриття Гутянської АСМ, на якому були присутні міський голова Володимир БЄЛИЙ і заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ, питання про надання фахової вузькоспеціалізованої допомоги піднімали мешканці цього селища. І згодом, на зустрічах і прийомах міського голови громадяни багатьох населених пунктів громади висловлювали сподівання на відновлення такої співпраці.

І от подія відбулася. У вітальному слові міський голова підкреслив вагомість і відповідальність даної співпраці, подякував Тетяні Біловол за увагу до мешканців громади, а всім лікарям - за працю у складних умовах пандемії, за збереження здоров’я наших співгромадян. Долучився до вітань і голова районної ради Юрій ЯЦИНА, який наголосив, що такою лікарською взаємодією необхідно охопити всю територію Богодухівського району.

У свою чергу лікарі представили свої установи, розповіли про напрямки діяльності, послуги, умови для лікування.

Заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО повідомила, що для практичної реалізації пунктів угоди будуть розроблені графіки виїздів, щоб максимально охопити населені пункти громади.

Для довідки. Угоди про співробітництво укладені з такими медичними установами:

- КНП Харківської обласної ради «Обласна дитяча клінічна лікарня №1» (Генеральний директор Піонтковська О.В.);

- КНП Харківської обласної ради «Обласна клінічна лікарня» (Директор Ярош В.А.);

- КНП Харківської обласної ради «Обласний клінічний перинатальний центр» (Директор Пасієшвілі Н.М.);

- КНП Харківської обласної ради «Обласна клінічна інфекційна лікарня» (Директор Нартов П.В.);

- КНП Харківської обласної ради «Обласна дитяча клінічна лікарня» (Директор Муратов Г.Р.);

- КНП Харківської обласної ради «Обласна клінічна травматологічна лікарня» (Директор Гавриков О.Є)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь