Богодухівська міська рада

Харківська область

Міський голова Володимир БЄЛИЙ разом із заступницею голови Харківської обласної ради Валерією МУРАЄВОЮ відвідали КЗ «Петропавлівська гімназія»

Дата: 23.11.2021 17:51
Кількість переглядів: 228

Фото без описуЦей заклад освіти нещодавно був переведений на опалення пелетами. Для цього встановлено новий сучасний котел, відповідно до вимог модернізовано котельню і зроблено під’їзд до неї. «Це все робиться на перспективу. Будуємо, аналізуємо, куди направляти бюджетні кошти у наступному році»,- зазначив Володимир Миколайович. Валерія Мураєва підкреслила: «Це серйозний крок вперед. Видно, що у Вашій ОТГ діє проєктний, комплексний підхід до вирішення нагальних питань. Хочу запевнити, що обласна рада завжди буде на боці наших ОТГ».

Гостя оглянула приміщення гімназії і дошкільного підрозділу, поспілкувалася з педагогічним колективом і учнями.

Для довідки: 200 тис. грн у рамках соціального партнерства з АТ «Укргазвидобування» було спрямовано на встановлення комп‘ютерного класу у КЗ «Петропавлівська гімназія».

260 тис. грн з міського бюджету виділено для ремонту шкільних туалетів.

350 тис. грн надано депутатом обласної ради Ольгою Львовою в рамках субвенції на виконання доручень виборців для переобладнання котельні під новий вид опалення. З міського бюджету для цієї мети виділено близько 1,5 млн грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.