Богодухівська міська рада

Харківська область

Міський голова Володимир БЄЛИЙ разом із заступницею голови Харківської обласної ради Валерією МУРАЄВОЮ відвідали КЗ «Петропавлівська гімназія»

Дата: 23.11.2021 17:51
Кількість переглядів: 214

Фото без описуЦей заклад освіти нещодавно був переведений на опалення пелетами. Для цього встановлено новий сучасний котел, відповідно до вимог модернізовано котельню і зроблено під’їзд до неї. «Це все робиться на перспективу. Будуємо, аналізуємо, куди направляти бюджетні кошти у наступному році»,- зазначив Володимир Миколайович. Валерія Мураєва підкреслила: «Це серйозний крок вперед. Видно, що у Вашій ОТГ діє проєктний, комплексний підхід до вирішення нагальних питань. Хочу запевнити, що обласна рада завжди буде на боці наших ОТГ».

Гостя оглянула приміщення гімназії і дошкільного підрозділу, поспілкувалася з педагогічним колективом і учнями.

Для довідки: 200 тис. грн у рамках соціального партнерства з АТ «Укргазвидобування» було спрямовано на встановлення комп‘ютерного класу у КЗ «Петропавлівська гімназія».

260 тис. грн з міського бюджету виділено для ремонту шкільних туалетів.

350 тис. грн надано депутатом обласної ради Ольгою Львовою в рамках субвенції на виконання доручень виборців для переобладнання котельні під новий вид опалення. З міського бюджету для цієї мети виділено близько 1,5 млн грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.