Богодухівська міська рада

Харківська область

Виїзний прийом в смт.Гути

Дата: 22.11.2021 15:15
Кількість переглядів: 328

Фото без описуВідбувся виїзний прийом міського голови Володимира БЄЛОГО у смт. Гути за участі старости Гутянського старостинського округу Юрія ЗЕЯ та начальника відділу освіти Ольги РУБАНИК. Питання, які хвилювали мешканців - автобусне і залізничне транспортне сполучення з Харковом, діяльності амбулаторії сімейної медицини, матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, стану доріг. Декілька осіб звернулися з питань оформлення субсидій, спиляння аварійних дерев. Турбувало мешканців питання діяльності Первухинського цукрозаводу. Колись це було одне з бюджетоутворюючих підприємств, з великою кількістю робочих місць, а цього року підприємство працювало всього місяць. Діалог з мешканцями вийшов емоційний і конструктивний, всі питання взяті під особистий контроль.


Міський голова відвідав заклади освіти на території селища. Разом із завідувачем ЗДО Оленою Каплуновською обговорили проблемні питання діяльності садочка. У КЗ «Гутянський ліцей» (директор Наталія БЛИЗНЮК) почала працювати котельня на альтернативному опаленні. Облаштовано під’їзд до котельні, завезені пелети. Це один з чотирьох закладів освіти, найбільших споживачів природного газу, у яких встановлені нові котли для опалення пелетами. Володимир Миколайович поспілкувався з колективом закладу, яких теж турбували питання життєдіяльності селища і закладу освіти.
Разом зі старостою Юрієм ЗЕЄМ здійснено об‘їзд об‘єктів, щодо яких піднімали питання мешканці. 
«У всіх справах потрібна ініціатива і відповідальність»,-сказав міський голова. «Так, ми маємо чимало проблем, на вирішення яких потрібні час, кошти і багато енергії. Але ми вже пройшли складний організаційний етап. Зараз всі структури працюють злагоджено заради вирішення нагальних питань громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.