Богодухівська міська рада

Харківська область

Виїзний прийом в смт.Гути

Дата: 22.11.2021 15:15
Кількість переглядів: 317

Фото без описуВідбувся виїзний прийом міського голови Володимира БЄЛОГО у смт. Гути за участі старости Гутянського старостинського округу Юрія ЗЕЯ та начальника відділу освіти Ольги РУБАНИК. Питання, які хвилювали мешканців - автобусне і залізничне транспортне сполучення з Харковом, діяльності амбулаторії сімейної медицини, матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, стану доріг. Декілька осіб звернулися з питань оформлення субсидій, спиляння аварійних дерев. Турбувало мешканців питання діяльності Первухинського цукрозаводу. Колись це було одне з бюджетоутворюючих підприємств, з великою кількістю робочих місць, а цього року підприємство працювало всього місяць. Діалог з мешканцями вийшов емоційний і конструктивний, всі питання взяті під особистий контроль.


Міський голова відвідав заклади освіти на території селища. Разом із завідувачем ЗДО Оленою Каплуновською обговорили проблемні питання діяльності садочка. У КЗ «Гутянський ліцей» (директор Наталія БЛИЗНЮК) почала працювати котельня на альтернативному опаленні. Облаштовано під’їзд до котельні, завезені пелети. Це один з чотирьох закладів освіти, найбільших споживачів природного газу, у яких встановлені нові котли для опалення пелетами. Володимир Миколайович поспілкувався з колективом закладу, яких теж турбували питання життєдіяльності селища і закладу освіти.
Разом зі старостою Юрієм ЗЕЄМ здійснено об‘їзд об‘єктів, щодо яких піднімали питання мешканці. 
«У всіх справах потрібна ініціатива і відповідальність»,-сказав міський голова. «Так, ми маємо чимало проблем, на вирішення яких потрібні час, кошти і багато енергії. Але ми вже пройшли складний організаційний етап. Зараз всі структури працюють злагоджено заради вирішення нагальних питань громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.