Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 19.11.2021 09:04
Кількість переглядів: 272

Фото без описуЧлени виконкому заслухали звіт про стан виконання Програми економічного та соціального розвитку населених пунктів Богодухівської міської ради за 10 місяців 2021 року. Підсумовуючи інформацію з даного питання, міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що на даний час бюджет громади дозволяє задовольняти базові потреби усіх сфер діяльності. На жаль, про можливості розвитку ми ще не можемо говорити. «Наша задача – збільшити надходження до бюджету. Зробити це ми можемо за рахунок перезаключення договорів на оренду землі, піднявши податкову ставку до 12%, що відповідає сучасними реаліям. На сьогодні, для порівняння,  у деяких договорах ця ставка складає лише 3-4%. Такий крок дасть можливість збільшити доходи громади приблизно на 30-40 мільйонів гривень», - наголосив Володимир Миколайович. Ще одне джерело наповнення бюджету  міський голова вбачає у  продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону, а також у раціональному викоритснні майна, яке на даний час не використовується. «Разом з тим, ми повинні скорочувати свої витрати. Шлях до цього -  застосування енергозберігаючих технологій. Ми вже розпочали цю роботу і будемо працювати у цьому напрямку і надалі», - сказав Володимир БЄЛИЙ.

 

            На засіданні розглядали також питання, які стосувалися проведення вакцинальної кампанії, встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, переглянуті тарифи на теплову енергію. Схвалено ряд рішень, які стосувалися соціального захисту населення, тощо.

            Детальніше з усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.