Богодухівська міська рада

Харківська область

Робоча зустріч з вивільнюваними

Дата: 17.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 254

Фото без описуФахівцями Богодухівської районної філії ХОЦЗ проведена зустріч із колективом ДП "ГУТЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП", з метою надання комплексу спеціальних послуг в ситуації запланованого масового вивільнення працівників.

Працівникам, які потрапили під скорочення, роз’яснено стан ринку праці в регіоні, соціальні послуги, які вони отримають у разі звернення до центру зайнятості, види та умови отримання матеріального забезпечення на випадок безробіття. А для осіб старше 45 років – отримання ваучера на опанування нової професії чи підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості, можливість пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації

Презентовано послуги служби зайнятості - електронні сервіси («Електронна черга», яка доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua); джерела пошуку вакансій, якими можуть скористатися вивільнювані працівники; поінформовано про всі тонкощі написання резюме;  наявні актуальні вакансії. 

 Учасникам заходу надані вичерпні відповіді з питань отримання статусу безробітного, перебування на обліку у службі зайнятості, наголошено на перевагах легального працевлаштування, права на працю та її вільного вибору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь