Богодухівська міська рада

Харківська область

Робоча зустріч з вивільнюваними

Дата: 17.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 268

Фото без описуФахівцями Богодухівської районної філії ХОЦЗ проведена зустріч із колективом ДП "ГУТЯНСЬКИЙ ЛІСГОСП", з метою надання комплексу спеціальних послуг в ситуації запланованого масового вивільнення працівників.

Працівникам, які потрапили під скорочення, роз’яснено стан ринку праці в регіоні, соціальні послуги, які вони отримають у разі звернення до центру зайнятості, види та умови отримання матеріального забезпечення на випадок безробіття. А для осіб старше 45 років – отримання ваучера на опанування нової професії чи підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості, можливість пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації

Презентовано послуги служби зайнятості - електронні сервіси («Електронна черга», яка доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua); джерела пошуку вакансій, якими можуть скористатися вивільнювані працівники; поінформовано про всі тонкощі написання резюме;  наявні актуальні вакансії. 

 Учасникам заходу надані вичерпні відповіді з питань отримання статусу безробітного, перебування на обліку у службі зайнятості, наголошено на перевагах легального працевлаштування, права на працю та її вільного вибору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.