Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сазоно-Баланівського старостинського округу 

Дата: 10.11.2021 08:30
Кількість переглядів: 420

Богодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Сазоно-Баланівського старостинського округу.

Богодухівський міський голова вносить на розгляд жителів с.Сазоно-Баланівка, с.Вертіївка, с.Ріпки, с.Крупчине та с-ще Горького на посаду старости Сазоно-Баланівського старостинського округу кандидатуру ГЕРАСИМЕНКА Руслана Вікторовича.

 

Розпорядження від 09.11.2021 №179-ОД  «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сазоно-Баланівського старостинського округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

 

Громадське обговорення відбудеться 15 листопада 2021 року:

 о 11.00 год. за адресою: вул.Центральна, 54, с. Сазоно-Баланівка Богодухівського району Харківської області,  у приміщенні  колишньої сільської ради.

 

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Сазоно-Баланівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  Аліксейчик Михайло Васильович.

 

Жителям Сазоно-Баланівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Розпорядження

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь