Богодухівська міська рада

Харківська область

4 листопада відбулося відкриття нового приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини у сел.Гути

Дата: 04.11.2021 16:47
Кількість переглядів: 365

Загальна кошторисна вартість будівництва склала майже дванадцять мільйонів гривень з державного бюджету та співфінансування обласної та районної ради. Нова амбулаторія повністю відповідає усім сучасним вимогам, зокрема має електрокардіограф, обладнання для телемедицини та лабораторних досліджень.


Відтак, відкриття сучасного медичного закладу дасть можливість наблизити кваліфіковану медичну допомогу первинного рівня до сільського населення, покращить доступність і якість медичних послуг та умов праці медичного персоналу.
Участь в урочистому відкритті взяли Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ, заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО, староста Гутянського старостинського округу Юрій ЗЕЙ. Спілкуючись з сімейним лікарем амбулаторії Володимир Миколайович виявив потреби у доукомплектації амбулаторії меблями і медичною апаратурою. Мешканців Гут хвилювало питання забезпеченості амбулаторії спеціалістами-лікарями. Тетяна Володимирівна запевнила, що приклад тісної співпраці між медичними закладами Харкова (10 медичних інститутів) з Богодухівською громадою, який мав місце декілька років тому, заслуговує на продовження. «Ми будемо працювати для вас. Для нас важливо зберегти наші медичні заклади, щоб існувала первинна медична допомога на селі!», - сказала Тетяна Біловол, а Володимир Бєлий додав, що важливо, щоб ця співпраця була відновлена найближчим часом. «Є проблема – її потрібно вирішити. Мешканці нас вибрали для не того, щоб ми розповідали, де чия відповідальність», - наголосив міський голова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь