Богодухівська міська рада

Харківська область

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 04.11.2021 08:40
Кількість переглядів: 347

Фото без опису4 листопада відзначають своє професійне свято – День залізничника України – машиністи, провідники, диспетчери, чергові та всі ті, хто пов’язав свій фах із залізничними транспортними артеріями країни.

Вибір цієї дати не випадковий: саме цього дня, 160 років тому, на територію сучасної України до Львова прибув перший потяг «Ярослав», що з‘єднував Відень, Краків, Перемишль і Львів.

Сьогодні залізниця - одна з найважливіших ланок транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. Чітка і безперебійна робота залізничного комплексу створюється працею багатьох людей. Від їх професіоналізму, злагодженості та відповідальності залежить безпека і оперативність роботи залізниці, комфорт пасажирів і швидкість доставки вантажів.

Шановні працівники і ветерани залізничного транспорту!

Висловлюємо вам вдячність за сумлінну працю і бажаємо прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі. Прийміть побажання успіхів у житті та праці, оптимізму, душевної теплоти, особистого щастя, здійснення всіх мрій і сподівань. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.