Богодухівська міська рада

Харківська область

Увага! В Україні проголошено Податкову амністію!

Дата: 02.11.2021 14:21
Кількість переглядів: 344

Фото без описуГоловне управління ДПС у Харківській області інформує про те, що 21.07.2021 року набрав чинності Закон України від 15 червня 2021 року №1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

         Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року.

         Громадяни мають право легалізувати своє майно та статки. Це може бути нерухомість, валюта або цінні папери, при придбанні або отриманні яких НЕ сплачувалися податки.

         Для цього необхідно зробити лише два кроки – надати до Державної податкової служби України декларацію в електронному вигляді та сплатити до бюджету одноразовий збір у розмірі від 2,5 до 9 відсотків. Це є значно нижчим, ніж встановлені податки, наприклад, податок на доходи фізичних осіб, який сьогодні складає 18 відсотків.

         Податкова амністія – це добровільне, а не примусове декларування доходів. Але це ще й унікальна можливість розпочати свою економічну історію з чистого аркуша.

Для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном (05758)33317 або детально про це: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь