Богодухівська міська рада

Харківська область

Щотижневий особистий прийом громадян

Дата: 01.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 506

Однією з форм діалогу влади з жителями населених пунктів є особисті прийоми керівництва об’єднаної громади, які проводяться для реалізації громадянами свого права на звернення. Під час такого спілкування жителям громади надаються роз'яснення щодо соціального захисту, охорони здоров'я, земельних відносин, комунального господарства тощо.

Сьогодні відбувся щотижневий особистий прийом міського голови Володимира БЄЛОГО. Тематика звернень стосувалася освітніх проблем, працевлаштування, земельних питань та екології.

Зокрема, до міського голови звернулася група батьків з питання запровадження дистанційної освіти у закладах освіти громади. Володимир Миколайович роз’яснив, що у зв’язку із запровадженням «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, викликаного стрімким зростанням кількості захворювань на COVID-19, 100-відсотковою заповнюваністю ліжок у КНП «Богодухівська ЦРЛ», в т.ч. і у відділенні реанімації, місцевою комісією ТЕБ та НС було прийняте рішення продовжити освітній процес у закладах освіти з використанням технологій дистанційного навчання (крім закладів дошкільної освіти).

За результатами прийому надані роз’яснення по суті порушених питань. Також надані доручення відповідальним особам для ретельного вивчення даних питань, відповідного реагування та їх вирішення у межах повноважень органів місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь