Богодухівська міська рада

Харківська область

Візит народного депутата

Дата: 29.10.2021 14:38
Кількість переглядів: 640

Фото без опису28 жовтня в Богодухівську громаду завітав народний депутат України Павло СУШКО. Під час візиту Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з народним депутатом відвідали, серед іншого, комунальні заклади, які надають послуги дітям з особливими потребами та нове приміщення школи в с.Губарівка.

Зокрема, завітали до  Богодухівського інклюзивно-ресурного центру. Гості були приємно вражені рівнем облаштування та забезпечення центру. Народний депутат подякував громаді за створення належних умов для потреб дітей з особливими освітніми потребами.

Також відвідали  нове приміщення Губарівської школи. Її будівництво розпочалося в 1993 році, потім було призупинено і знову відновлено в 2017. На даний час приміщення школи добудоване, але прийняти в експлуатацію його неможливо із-за відсутності необхідного пакету документів, які повинні були бути ще на момент початку будівництва. Володимир Миколайович зазначив, що наразі залишився один крок із десяти, щоб розпочати навчальний процес у новому приміщенні школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.