Богодухівська міська рада

Харківська область

Візит народного депутата

Дата: 29.10.2021 14:38
Кількість переглядів: 608

Фото без опису28 жовтня в Богодухівську громаду завітав народний депутат України Павло СУШКО. Під час візиту Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з народним депутатом відвідали, серед іншого, комунальні заклади, які надають послуги дітям з особливими потребами та нове приміщення школи в с.Губарівка.

Зокрема, завітали до  Богодухівського інклюзивно-ресурного центру. Гості були приємно вражені рівнем облаштування та забезпечення центру. Народний депутат подякував громаді за створення належних умов для потреб дітей з особливими освітніми потребами.

Також відвідали  нове приміщення Губарівської школи. Її будівництво розпочалося в 1993 році, потім було призупинено і знову відновлено в 2017. На даний час приміщення школи добудоване, але прийняти в експлуатацію його неможливо із-за відсутності необхідного пакету документів, які повинні були бути ще на момент початку будівництва. Володимир Миколайович зазначив, що наразі залишився один крок із десяти, щоб розпочати навчальний процес у новому приміщенні школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь