Богодухівська міська рада

Харківська область

Звернення міського голови Володимира Бєлого

Дата: 23.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 445

Фото без описуШановні мешканці громади! Сьогодні на засіданні комісії з ТЕБ та НС одноголосно було прийняте рішення щодо запровадження дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти громади.

Насправді, ситуація із захворюваністю досить серйозна, статистика – сумна і невтішна. Україна продовжує ставити власні «антирекорди» і за кількістю випадків захворювань і за кількістю летальних випадків. Чимало областей вже в «червоній» зоні. Не краща ситуація і у нашій громаді. Лікарі наголошують, що сьогодні єдиний спосіб зупинити розповсюдження вірусу – це вакцинація не менш ніж 80% населення. На базі Богодухівського КНП «ЦПМСД» є для цього всі умови і наявна достатня кількість вакцин на вибір. Давайте зрозуміємо, що лікарі працюють на межі сил. Наш громадянський обов’язок - допомогти їм, усвідомити свою відповідальність за власне здоров’я, за здоров’я своєї родини і всіх, хто поруч з нами. А поруч живуть інші люди, серед яких старенькі і немічні, які потребують щоденної допомоги і підтримки, щоб не наражати своє і без того слабке здоров’я на ще більшу небезпеку. Тож звертаюся до всіх мешканців громади. Усвідомте, що ситуація наразі дуже складна, але контрольована. Дбайте про особисту безпеку і про безпеку тих, хто поруч з вами. Не нехтуйте карантинними обмеженнями, уникайте скупчень, носіть маски, дезинфікуйте руки. Головне, не допускати паніки. Ми разом з вами проходили вже чимало випробувань і знаємо, як це важливо у складних ситуаціях відчувати підтримку і згуртованість. Тож не забувайте про підтримку ближніх. Вірю, що і це випробування ми пройдемо з честю. Здоров’я всім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.