Богодухівська міська рада

Харківська область

Протистояти COVID-19 реально, адже прості речі рятують життя

Дата: 19.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 236

Сьогодні в Україні зафіксовано 2 абсолютні рекорди за весь час пандемії. Станом на 19 жовтня добова кількість летальних випадків становить 538 осіб, водночас Україна займає 2 місце в Європі за кількістю смертей на 100 тисяч населення (за останні 14 днів). Проте також було зафіксовано найбільшу кількість щеплень за добу — 193 069 осіб. Збільшення кількості «червоних» зон спричинило бум вакцинації.

Наразі в Україні вже 5 областей знаходяться в «червоній» зоні: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Одеська та Херсонська. Також у зоні ризику Житомирська, Сумська, Луганська та Харківська області.

Нижче на фото наведені обмеження, які застосовуються при «червоному» рівні епіднебезпеки. Зазначимо, що більшість заборон не застосовуються, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів мають «зелений» COVID-сертифікат (про повний курс вакцинації), цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання.

У наших силах зупинити COVID-19. Вакцинуйтеся та носіть маски, які значно уповільнюють поширення коронавірусу та можуть врятувати життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь