Богодухівська міська рада

Харківська область

Протистояти COVID-19 реально, адже прості речі рятують життя

Дата: 19.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 253

Фото без описуСьогодні в Україні зафіксовано 2 абсолютні рекорди за весь час пандемії. Станом на 19 жовтня добова кількість летальних випадків становить 538 осіб, водночас Україна займає 2 місце в Європі за кількістю смертей на 100 тисяч населення (за останні 14 днів). Проте також було зафіксовано найбільшу кількість щеплень за добу — 193 069 осіб. Збільшення кількості «червоних» зон спричинило бум вакцинації.

Наразі в Україні вже 5 областей знаходяться в «червоній» зоні: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Одеська та Херсонська. Також у зоні ризику Житомирська, Сумська, Луганська та Харківська області.

Нижче на фото наведені обмеження, які застосовуються при «червоному» рівні епіднебезпеки. Зазначимо, що більшість заборон не застосовуються, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів мають «зелений» COVID-сертифікат (про повний курс вакцинації), цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання.

У наших силах зупинити COVID-19. Вакцинуйтеся та носіть маски, які значно уповільнюють поширення коронавірусу та можуть врятувати життя!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.