Богодухівська міська рада

Харківська область

Футбольна спільнота Богодухівської громади продовжує свою участь у змаганнях.

Дата: 18.10.2021 10:31
Кількість переглядів: 253

Фото без опису Минулими вихідними ми протистояли Золочівським футболістам: вихованці нашої спортивної школи двома віковими групами приймали на стадіоні "Колос" своїх однолітків. Юнаки 2007-2008 р.н. поступилися з рахунком 2:3, а футболісти 2009-2010 р.н., здобувши чергову перемогу (5:1), продовжують

очолювати турнірну таблицю обласної першості.

Продовжили це протистояння дорослі. ФК "Богодухів" зіграв у Золочеві півфінальний матч в рамках Кубку співдружності. Зустріч видалась напруженою. Обидві команди проявили характер, та в основний час взяти ворота так нікому і не вдалося (0:0). Післяматчева серія пенальті стала переможною для Богодухівської команди. Хочеться відмітити блискучу гру нашого голкіпера, який двічі парирував одинадцятиметрові удари суперників. Отже, ФК "Богодухів" у фіналі, де їх суперниками стануть валківчани.

Продовжують боротьбу в Чемпіонаті Харківської області і наші ветерани. На домашньому стадіоні вони перемогли команду із Великого Бурлука (3:2).

А вихованці Богодухівської ДЮСШ у першій лізі Чемпіонату України внічию зіграли з лідерами групи - харківською командою ХТЗ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь