Богодухівська міська рада

Харківська область

Урочистий прийом з нагоди Дня захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 13:35
Кількість переглядів: 407

Фото без описуСьогодні міським головою Володимиром БЄЛИМ проведений урочистий прийом з нагоди Дня захисників і захисниць України. Вітаючи оборонців нашої держави, резервістів, волонтерів, всіх тих, хто своєю мужністю, відданістю, працею і ресурсами допомагає нашій державі відстоювати її незалежність, рубежі і мир, Володимир Миколайович зазначив: «Богодухівська громада з великою повагою ставиться до своїх захисників, дякуючи їм за спокій і мирне небо. Не всі повертаються з війни з орденами і медалями, але усі, хто у цей надскладний час чесно виконує свою роботу - чи зі зброєю в руках, чи допомагаючи фінансово, чи просто словами підтримки для наших воїнів - всі є захисниками України. День захисників і захисниць України збігається у святкуванні з Днем козацтва і величним православним святом Покрови Пресвятої Богородиці. Тож нехай під святим Покровом буде все наше воїнство і вся наша держава!».

За вагомий особистий внесок у справу забезпечення виконання конституційного обов’язку щодо захисту Вітчизни, відданість справі збереження суверенітету, недоторканності та територіальної цілісності України, підвищення її обороноздатності міський голова Володимир БЄЛИЙ і секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ відзначили захисників і захисниць, волонтерів, резервістів грамотами міської ради і подарунками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.