Богодухівська міська рада

Харківська область

Зустріч міського голови з військовим комісаром

Дата: 12.10.2021 16:16
Кількість переглядів: 440

Фото без описуСьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ зустрівся з військовим комісаром Богодухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергієм ПАШАЛОЮ, його заступником Володимиром МАСЛАКОМ. На робочій зустрічі був присутній начальник відділу оборонної та мобілізаційної роботи Микола ШЕПЕЛЬ.

         Володимир Бєлий і Сергій Пашала обговорили актуальне питання – хід осіннього призову до лав Збройних Сил України. Як повідомив військовий комісар, наразі призов юнаків на строкову військову службу проводиться планово, а також здійснюється відбір громадян на військову службу за контрактом. Міський голова запевнив нового керівника Богодухівського РТЦК та СП у подальшій підтримці і співпраці – міська рада передбачила фінансування Програми з мобілізаційної підготовки на території Богодухівської громади на 2021-2022 роки у розмірі 200 тис. грн. «Зараз найважливіше питання – це територіальна цілісність і захист України. Обов’язок і відповідальність міської влади - допомагати як Збройним Силам, так і військкоматам для зміцнення обороноздатності України, щоб мир якнайшвидше прийшов на нашу землю», - зазначив Володимир БЄЛИЙ. На зустрічі також піднімались військово-патріотичного виховання – особливо у закладах освіти.

         Володимир Миколайович привітав Сергія Пашалу і Володимира Маслака, і весь колектив Богодухівського РТЦК та СП з нагоди прийдешнього свята – Дня захисників і захисниць України та побажав та побажав плідної роботи, успіхів у нелегкій праці та порозуміння.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь