Богодухівська міська рада

Харківська область

Щотижневий особистий прийом громадян

Дата: 11.10.2021 17:38
Кількість переглядів: 324

Фото без описуКваліфіковані роз’яснення, правову допомогу, вирішення наболілих питань, що знаходяться у межах компетенції місцевої влади, отримують жителі, які звертаються на особистий прийом до Богодухівського міського голови Володимира БЄЛОГО. «Жодна проблема мешканців громади не повинна залишитися без уваги», - наголошує Володимир Миколайович.

11 жовтня на  особистий прийом до міського голови звернулися жителі громади  з питань, що стосувалися усунення розбіжностей для реєстрації місця проживання (с-ще Ульянівка) та щодо надання додаткової житлової площі для внутрішньо переміщеної багатодітної родини в соціальному гуртожитку м. Богодухів.

За результатами особистого прийому були надані роз’яснення заявникам та відповідні доручення посадовим особам щодо вивчення ситуацій та сприяння вирішенню зазначених проблем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.