Богодухівська міська рада

Харківська область

Обрання квартального

Дата: 11.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 329

Фото без описуТісна співпраця населення з міською владою через квартальних існує уже багато років. Квартальні на добровільних засадах забезпечують участь населення в громадсько-політичному житті громади, є першими помічниками місцевих депутатів. Значну допомогу надають вони в організації ініціатив з обладнання дитячих і спортивних майданчиків, допомагають комунальникам у підписанні угод з мешканцями домоволодінь про вивезення сміття і в сфері інформування громадян.

8 жовтня відбулася сходка жителів вул.Дерегуса та частини вул.Харківської (№№188-272, 133-203).

Керуючий справами виконавчого комітету Богодухівської міської ради Алла ЩЕРБАК поінформувала присутніх про те, що за зверненням квартального Попова Володимира Олександровича виникла необхідність у його переобранні, оскільки за станом здоров'я не може надалі виконувати свої обов'язки.

Учасниками сходки на цю посаду була запропонована кандидатура Грицая Миколи Дмитровича, яка і була одноголосно підтримана.

Володимиру Олександровичу висловили вдячність за багаторічне сумлінне виконання обов'язків квартального та відзначили подякою Богодухівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь