Богодухівська міська рада

Харківська область

Спортивні вихідні

Дата: 11.10.2021 08:41
Кількість переглядів: 236

Фото без описуЦими вихідними представники усіх вікових груп виходили на газон щоб відстояти честь нашої громади. У суботу ФК "Богодухів" поставив жирну крапку у Чемпіонаті Харківської області, здолавши у останньому матчі цього сезону команду із Первомайського "Квадро" (2:1). Богодухівські футболісти продемонстрували футбол високого рівня, а головне - дали гідну відсіч призерам обласного чемпіонату. Хочеться відмітити неймовірної краси гол, який приніс нам перемогу. Не зважаючи на те, що результат цього матчу не вплинув на положення обох команд в турнірній таблиці, ця перемога стала психологічно важливою для нас. Гравці та вболівальники отримали максимум задоволення від суботнього двобою. Дякуємо  ФК "Богодухів" за сезон! 
У неділю зранку вихованці Богодухівської ДЮСШ приймали однолітків із Краснокутська. Хлопці 2009-2010 р.н. перемогли з рахунком 11:0, а юнаки 2007-2008 р.н. зіграли в нічию 3:3. Вже пообіді футбольну естафету підхопили ветерани. Богодухівці протистояли команді "Металург" із Куп'янська. Боротьба футбольного досвіду виявилася запеклою і довго залишалася нічийною. Лише на останніх хвилинах матчу рахунок переважив на користь гостей. "Богодухів" -"Металург"(1:2).
Перший матч Кубку співдружності Богодухівської громади між збірними Краснокутської та Золочівської громад закінчився з рахунком 0:2 на користь золочівських футболістів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.