Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітали працівників пошти з прийдешнім професійним святом

Дата: 08.10.2021 12:58
Кількість переглядів: 309

        Сьогодні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор СТОЙЧИК і  секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ від імені міського голови Володимира БЄЛОГО привітали представників міських відділень Харківської дирекції АТ «Укрпошта» з нагоди професійного свята – Всесвітнього Дня пошти і нагородили їх грамотами Богодухівської міської ради за плідну  працю високу професійну майстерність, відданість своїй справі, відповідальність, якісне надання послуг.

       «Ваша професія - не з легких, але така потрібна, адже поштовики зараз є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, особливо для мешканців похилого віку. Зараз існує чимало альтернативних засобів зв’язку, але живе спілкування завжди буде необхідне для людей», - зазначали у вітаннях керівники громади. І побажали всім поштовикам міцного здоров’я, миру і злагоди.
         У відповідь Аліна КРАВЧЕНКО, територіальний менеджер Харківської дирекції АТ «Укрпошта» зазначила, що зв’язківці завжди намагалися працювати для людей, і навіть зараз, у період реформування, докладуть усіх зусиль, щоб їхні послуги були доступні і якісні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь