Богодухівська міська рада

Харківська область

Триває Всеукраїнський профілактичний рейд "Урок"

Дата: 06.10.2021 10:02
Кількість переглядів: 289

Фото без описуНещодавно учні КЗ «Крисинський ліцей» та КЗ «Петропавлівська гімназія» мали нагоду поспілкуватися з представниками служби у справах дітей Богодухівської міської ради, КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради», Богодухівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області  щодо профілактики правопорушень і безпеки дорожньо-транспортного травматизму.

Наразі у Богодухівській громаді триває Всеукраїнський рейд «Урок». Мета рейду – виявлення дітей, які без поважних причин не  відвідують навчання, та вжиття заходів щодо усунення таких випадків.  Учнів поінформували, що батьки у такому випадку можуть бути притягнені до відповідальності за неналежне виконання своїх обов’язків щодо виховання дітей, а саме: пропуски уроків без поважних причин, жорстоке поводження, паління та перебування дітей в нічний час (після 22 години) за межами дому без супроводу дорослих.

Рейд «Урок» триває впродовж вересня-жовтня, окрім цього, під час усього навчального року триватимуть заходи щодо моніторингу відвідування школярами закладів освіти.

 

Нагадуємо батькам, що за ухилення від забезпечення необхідних умов навчання, виховання та обов’язковість здобуття дітьми повної середньої освіти передбачена відповідальність згідно закону за статтею 184 КУпАП.

 

Шановні батьки, пам’ятайте, що діти – це найголовніший скарб нашої громади! Будьте відповідальними! Давайте разом дбати про них і виховувати своїм кращим прикладом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь