Богодухівська міська рада

Харківська область

Роз'яснення відділу "Центр надання адміністративних послуг" щодо порядку оформлення субсидії

Дата: 04.10.2021 11:45
Кількість переглядів: 288

Фото без описуОпалювальний сезон не за горами, тому питання оформлення субсидій та пільг для відшкодування оплати комунальних послуг є мабуть найактуальнішим для багатьох сімей нашої громади. Умови призначення та порядок надання громадянам житлових субсидій визначено Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 (із змінами та доповненнями).

Нагадуємо, що подати документи для оформлення будь-яких видів соціальних допомог можна за місцем реєстрації (орендарі, внутрішньо переміщені особи — за фактичним місцем проживання) у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богодухівської міської ради (начальник Ольга КИРИЧЕНКО), розташованого за адресою:   м. Богодухів, вул. Молодіжна, 2.  Жителі сільської місцевості можуть зробити це через спеціалістів, старост, діловодів, які працюють в приміщеннях колишніх сільських рад. У зв’язку з тим, що кожний випадок при подачі документів індивідуальний і залежить від багатьох факторів,  для попередньої консультації  щодо призначення субсидії можна звертатися за телефоном: (05758) 3-05-16. За цим номером можна також записатися на прийом, оскільки електронна черга відсутня. Прийом громадян відділом «Центр надання соціальних послуг» здійснюється за таким графіком:

Пн.,Вт.,Ср. 8.00 - 15.00

Чт.  8.00 -  20.00

Пт.  8.00 - 15.00

Сб.  8.00 - 14.00

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.