Богодухівська міська рада

Харківська область

У першу неділю жовтня в Україні відзначається День територіальної оборони України

Дата: 03.10.2021 08:01
Кількість переглядів: 415

Фото без описуЦе свято – ще молоде, тому що й територіальна оборона як складова Сухопутних Військ Збройних Сил України – створена відносно недавно. Але це свято – професійне. До лав територіальної оборони по всій Україні влилися патріоти, які вирішили своєю другою професією зробити захист Батьківщини від ворога. Наша країна у скрутний час збройного протистояння у короткі терміни організувалась і фактично стала суб’єктом світової системи оборони проти нецивілізованих дій окремих держав.

         Міцна територіальна оборона – це сила, що присутня у кожній громаді та на яку розраховує країна, тому патріотизм і підготовленість її учасників є надійною та гарантованою допомогою у захисті держави від російської агресії. Кожен захід із зміцнення територіальної оборони, кожен новий активний боєць підрозділу – це ще одна гарантія відвернення загрози від нашої України.

         З професійним святом вас, бійці територіальної оборони України! Бажаємо міцного здоров’я,  сили та непохитної віри у Перемогу!

 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.