Богодухівська міська рада

Харківська область

Бібліотека - дім мудрості, аптека для душі

Дата: 30.09.2021 16:31
Кількість переглядів: 338

Фото без опису30 вересня бібліотекарі України відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Визнання важливості бібліотек в сучасному громадянському суспільстві свідчить про глибоку повагу до культури, освіти, духовних надбань поколінь та інтелектуальне майбутнє нації.

Саме сьогодні після оновлення відчинила свої двері для читачів перша у нашій громаді інноваційна бібліотека, яка представляє собою чудовий простір для проведення вільного часу і дітей і дорослих у с. Максимівка.

З нагоди цієї події міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що так повинна виглядати кожна бібліотека в селі. «Бібліотека сьогодні – це точка опори, на якій формується, розвивається і тримається культура на місцях», - сказав Володимир Миколайович. На відкритті бібліотеки був присутній місцевий письменник та художник Валентин УСОВ.

Після ознайомлення з оновленою бібліотекою відбулося нагородження кращих бібліотекарів, - «справжніх фанатів своєї справи», як зауважив міський голова.

Володимир БЄЛИЙ побажав усім присутнім здоров’я, натхнення та крил за спиною на нові починання. До привітань долучився і депутат Богодухівської міської ради Андрій БАБЕНКО. Місцеві аматори Максимівського сільського клубу-філії подарували чудову концертну програму і тепло своєї душі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь