Богодухівська міська рада

Харківська область

Створення сприятливих умов для розвитку фізичної культури і спорту у населених пунктах громади

Дата: 30.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 306

Фото без описуНа засіданні виконавчого комітету 16 вересня 2021 року прийнято рішення щодо активізації роботи з організації сприятливих умов для розвитку фізичної культури і спорту в населених пунктах Богодухівської міської територіальної громади. «Робота у цьому напрямку зараз є пріоритетною. Необхідно розширювати штат інструкторів з фізкультури. У всіх селах, де є спортзали, вони повинні працювати, щоб кожна людина у громаді мала можливість займатися спортом. Адже спорт – це здоров’я», - зауважив міський голова Володимир БЄЛИЙ.


Днями інструктор з фізкультури, який працює на території села Крисине, отримав спортивний інвентар: м’ячі, фішки, манішки та координаційну драбину. Тепер тренування юних крисинських футболістів будуть більш змістовними та ефективними. 
Наразі посади інструкторів діють в смт. Шарівка, с. Крисине, с. Полкова Микитівка, с. Зарябинка, с. Максимівка та м. Богодухів. Крім того, сектором у справах молоді та спорту (завідувач Павло ГРИГОРОВИЧ) ведуться перемовини в інших населених пунктах громади щодо наявності технічної бази та актуальності введення посад інструкторів на їх території.

                                                                                                                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь