Богодухівська міська рада

Харківська область

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення

Дата: 30.09.2021 09:27
Кількість переглядів: 267

Фото без опису Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям Богодухівської громади! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножуються з кожним днем. Нехай віра, надія і любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повняться дитячим щасливим сміхом ваші домівки і ростуть здоровими і успішними ваші діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.