Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання адміністративної комісії

Дата: 28.09.2021 16:08
Кількість переглядів: 291

Фото без описуСьогодні відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Богодухівської міської ради, на якій розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Комісією винесено постанову про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 гривень, слід зазначити, що сума штрафу за це правопорушення може сягати 1360 гривень.

Незважаючи на постійні попередження щодо правил поводження зі сміттям, деякі мешканці, на жаль, досить часто їх ігнорують. Як результат, території навколо сміттєвих майданчиків перетворюються на стихійні сміттєзвалища, а комунальники згодом змушені тягати шафи і дивани, або розгрібати лопатами будівельне сміття чи відходи типу «квіти-сад-город». 

Цими днями небайдужими мешканцями був зафіксований ганебний випадок, як особами були викинуті огородні відходи біля сміттєвих баків.  Таким чином вони порушили правила благоустрою, про що був складений адмінпротокол, який і був розглянутий на комісії.

Цікаво, хто бажає бути наступним? Як приклад - сміттєвий майданчик по площі Героїв Чорнобиля. На початку серпня тут прибрано величезне стихійне сміттєзвалище, а з метою запобігання порушень було розміщено таблички з відповідною інформацією. Цього вистачило лише на місяць. Поступово знову створюється стихійне звалище. Напевно, це і є бажаючі, які прагнуть стати відомими на всю громаду та сплатити штраф. Невже ж за ці кошти (які будуть у декілька разів меншими за суму штрафу) не можна винайняти машину (якщо немає власної) і вивезти негабаритне сміття і відходи городництва на сміттєпереробний завод, де у вас його приймуть абсолютно безкоштовно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь