Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання XVII позачергової сесії VIII скликання Богодухівської міської ради

Дата: 27.09.2021 17:24
Кількість переглядів: 377

Фото без описуПід час засідання депутати підтримали запропоновані головою міської ради кандидатури старост, які набрали необхідний відсоток голосів під час громадських обговорень у населених пунктах громади. Таким чином, призначено старост у 8 старостинських округах.

Старостою Павлівського старостинського округу став ЗАЯЦ Іван Миколайович;  Улянівського старостинського округу – МАРТИМЯНОВ Олег Володимирович;  Дмитрівського старостинського округу – КУЛІШ Наталія Володимирівна; Гутянського старостинського округу – ЗЕЙ Юрій Вікторович; Полково-Микитівського старостинського округу – КОЛМИКОВ Олександр Іванович; Олександрівського старостинського округу – ШИРИНЯ Олександр Леонтійович; Зарябинського старостинського округу – ОЛЕКСЕНКО Олександр Володимирович; Сіннянського старостинського округу – КОСТОЧКА Володимир Васильович. Однак, викликає здивування той факт, що деякі депутати, яких дещо раніше найбільше «хвилювало» питання призначення старост, саме сьогодні не з‘явилися на засідання сесії. Адже що можна протиставити законному волевиявленню громадськості? Кожен кандидат у старости на своєму округу набрав понад необхідну кількість голосів, а Олександр Колмиков (Полково-Микитівський старостинський округ) заручився підтримкою мешканців Полкової ще на зібранні! Тобто, люди здатні у спокійному конструктивному діалозі вирішувати питання своєї громади.

 

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав старост з призначенням та налаштував їх на плідну роботу. «Старости – це не політики, вони мають працювати для населення. Подання кандидатур старост – це моя особиста відповідальність, і у разі невиконання старостами своїх повноважень, я буду виносити на сесію питання про їх звільнення та пропонуватиму нову кандидатуру на розгляд.», - наголосив Володимир Миколайович. «Наразі ведеться активна робота щодо призначення старост ще у п’яти старостинських округах. Ми робимо все від нас залежне, щоб люди якнайшвидше отримали можливість вирішувати свої проблеми на місцях. Після визначення з кандидатурами, ми одразу розпочнемо процедуру їх обговорення.», - повідомив міський голова.

Під час засідання розглянуто ряд питань, які стосуються життєзабезпечення громади. З усіма прийнятими на сесії рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.