Богодухівська міська рада

Харківська область

Протистояння команд, яке вирувало на футбольних майданчиках, подарувало вболівальникам такі різні емоції

Дата: 27.09.2021 14:13
Кількість переглядів: 279

Фото без описуУ суботу ФК «Богодухів» грав з чинними чемпіонами області ФК «Універ-Динамо». Не зважаючи на мінімальну поразку (0:1), гіркого присмаку глядачам на трибунах вона не принесла, оскільки наша команда продемонструвала характер та гідно провела гру з титулованим суперником.

В Чемпіонаті Богодухівської громади переможця не визначено. У вирішальному матчі ФК «Богодухів» не зміг здолати ФК «Авангард». Гра видалась напруженою і, разом з тим, видовищною. Чемпіонство, яке стояло на кону для ФК «Богодухів», та шанс продовжити боротьбу за нього для ФК «Авангард», визначило нервовий характер зустрічі. Так, вже у першому таймі гравець команди із Високопілля не впорався з емоціями та був видалений з поля. Здавалося, це мало б переламати хід гри, але ФК «Богодухів» цим не скористався. Перебуваючи у більшості, маючи низку потенційно гольових атак, футбольна удача відвернулася від наших футболістів, і їм так і не вдалося взяти ворота суперників. А от ФК «Авангард» у доданий арбітром час забив свій переможний гол, який розбив мрію наших футболістів про золото у цьому сезоні. Долю чемпіонства через тиждень тепер вирішать між собою ФК «Авангард» та ФК «Фаворит».  Інші матчі Чемпіонату громади закінчилися з такими результатами: ФК «Шарівка» - ФК «Краснокутськ» (0:5), ФК «Лозова» - ФК «Промінь- 2012» (2:0).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.