Богодухівська міська рада

Харківська область

На території Богодухівської міської територіальної громади запроваджено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки

Дата: 24.09.2021 10:56
Кількість переглядів: 324

Фото без описуЦе рішення прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради.

Епідемічна ситуація з  COVID-19 у громаді залишається напруженою,  зберігається  тенденція  до  зростання захворюваності. За останній  тиждень кількість виявлених нових випадків COVID-19 (17.09.2021 – 24.09.2021) складає 21 особа.

На сьогодні в міській територіальній громаді на обліку 49 активних хворих,  на самоізоляції по контакту – 36 осіб.

У зв’язку із запровадженням «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки розглянули питання режиму роботи закладів освіти. Згідно встановлених обмежень, навчальний процес може продовжуватися у звичному режимі лише за умови, якщо не менш як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання курсу вакцинації. Це обмеження не стосується початкової школи. Начальник відділу освіти Богодухівської міської ради Ольга РУБАНИК доповіла, що на території громади лише один заклад освіти не має 80 відсотків вакцинованого персоналу (КЗ «Богодухівський ліцей №3»). У зв’язку з цим, комісією було прийнято рішення призупинити діяльність даного закладу, крім занять 1- 4 класів.  

Заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО зазначила, що міська влада не має наміру зачиняти навчальні заклади. Діяльність КЗ «Богодухівський ліцей №3» призупинено на короткий термін, і, якщо персонал даного навчального закладу не набере потрібного відсотка вакцинованого персоналу, невакциновані працівники матимуть доступ до закладу освіти за результатами ПЦР - тестування кожні 72 години. «Діти повинні відвідувати школи. Наш обов’язок - зробити все для забезпечення якісного очного навчання»,- наголосила Оксана Володимирівна.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.