Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося чергове засідання штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022

Дата: 21.09.2021 10:42
Кількість переглядів: 299

Під час засідання розглянули стан готовності господарського комплексу громади та об’єктів соціальної сфери до роботи  в осінньо-зимовий період 2021/2022 років. В ході обговорення з’ясовано, що громада в цілому готова до опалювального сезону. Існує ряд проблемних моментів, які не належать до компетенції місцевої влади та стосуються здорожчання газу та твердого палива, що ускладнює проведення тендерів на їх закупівлю.

Підсумовуючи результати робочої зустрічі, перший заступник Богодухівського міського голови Віктор СТОЙЧИК надав ряд доручень та  наголосив на невідкладності виконання усіх запланованих заходів для вчасного початку опалювального сезону та безперебійного його забезпечення протягом усього періоду. «Наша задача – забезпечити теплом усі установи. Особливо це стосується закладів освіти та медичних установ», - зазначив Віктор Миколайович.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь