Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NONSTOP

Дата: 20.09.2021 17:02
Кількість переглядів: 359

Фото без описуВ’їздний знак – це візитівка міста. Відтепер з боку Охтирки наше місто зустрічає своїх мешканців і гостей оновленим в’їзним знаком. Поточний ремонт основи та фарбування споруди провели працівники КП «Богодухівжитло».

Питання утримання громадських колодязів у належному стані є досить актуальним, особливо для мешканців сільської місцевості, які не забезпечені централізованим водопостачанням. Роботи з ремонту колодязів виконуються планово, підставою для їх ремонту є звернення депутатів або мешканців населених пунктів, після чого колодязі обстежуються і визначається обсяг необхідних робіт. Так, нещодавно у с. Крисине було відремонтовано зруб колодязя по вул. Східній.

Поряд з традиційними об’єктами інфраструктури, що ремонтуються, здійснюється облагородження місць вічного спочинку. Працівниками КП «Богодухівжитло» на міському кладовищі висаджені саджанці вічнозелених туй.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.