Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні ми відзначаємо День рятівника

Дата: 17.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 330

Фото без описуДорога наша громадо!
Сьогодні ми відзначаємо День рятівника і адресуємо слова подяки і привітань всім тим, хто вдень і вночі, ризикуючи власним життям,  стоїть на сторожі безпеки та спокою громадян. 
Робота рятівника не існує без щоденної, доблесної праці тисяч людей, які щохвилини по всій країні в містах і селах виїжджають до місць різних надзвичайних подій, щоб допомогти своїм співгромадянам. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.
Дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби зі стихіями, катастрофами, нещасними випадками. Нагородою за цю нелегку і небезпечну працю служать суспільне визнання та повага.
Бажаємо усім рятівникам, усім тим, хто протягом багатьох років із честю виконує покладені на них завдання, життєвої енергії та міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.